© 2018 Clouded Leopard Reintroduction International Conference. Proudly created by Y.F.Wang with Wix.com

+886-3-758-2503

2018 Clouded Leopard

Reintroduction

Conference | Taiwan

  • Facebook Social Icon

SUBSCRIBE US ON 

Day 1 Oct. 6th (Saturday)

The conference is open to the public and interested people, registration & fee required.

Time

Title

Speakers

Time Frame

08:00

Registration

08:30

Welcome

Taiwan Forestry Bureau

Taipei Zoo

10 mins

Overview & Reintroduction

08:40

Opening Remarks (Role of Reintroduction)

Jim Sanderson

20 mins

09:00

Iberian Lynx Reintroduction: Its Success and What Others can Learn from Iberian Lynx

Miguel Simon

35 mins

09:35

General Overview of Reintroduction and Its Procedures and Guidelines

Pritpal Soorae

25 mins

10:00

Tea & Coffee Break and Group Photo

15 mins

Clouded Leopard Ecology and the Reintroduction

10:15

Back to Jungle: Evaluate the Reintroduction of Clouded Leopard in Taiwan and Thereof Conservation Meaning.

Chiang, Po-Jen

30 mins

10:45

Status of and Threats to Mainland Clouded Leopard in the Mid-hills of Nepal

Yadav Ghimirey

​(Confirming)

25 mins

11:10

Experiences of Rehabilitating Clouded Leopards in Assam, India: case study of 5 individuals

Bhaskar Choudhury

25 mins

11:35

25 mins

Conflict Resolution and Dissemination in the Reintroduction of Iberian Lynx

Maria Navarro Dominguez

12:00

Lunch

50 mins

Captive Breeding

12:50

Clouded Leopard SSP in U.S.A.

Jilian Fazio

25 mins

13:15

Captive Breeding Clouded Leopards at HWAP

Mark Hawkes

25 mins

13:40

Captive Breeding Clouded Leopards in Thailand

Bill Wood

25 mins

14:05

Clouded Leopards in Taipei Zoo

Flora Lo

25 mins

14:30

20 mins

Tea & Coffee Break

Human Dimension & Tribal Perspectives & Other Cases

14:50

Western Gorilla Reintroduction to the Bateke Plateau, Central Africa: Results from over Twenty Years of Post-Release Monitoring

Tony King

25 mins

15:15

Primate Release Projects in Java

Made Wedane

25 mins

15:40

Tribal Views- Rukai Tribe & Clouded Leopard

Taban Sasala

25 mins

16:05

Tribal Views- Paiwan Tribe & Clouded Leopard

 Ljavuras Kadrangian

25 mins

16:30

30 mins

Discussion

17:00

Closing Remarks

15 mins

Getting Conference Hall

 

Giant Panda House 3F

International Conference Hall

Tropical Rainforest Area

Conservation Alley

Insect Valley

Formosan Animal Area

Crane Pond

Tour Train Station

Mcdonalds

ENTRANCE

​Visitor

Center

XinGuan Rd.

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now